Trainingen

Een essentieel onderdeel van een succesvolle implementatie betekent dat de (aanstaande) triagist voldoende scholing krijgt om de NTV correct te gaan gebruiken. Dit vraagt om een training waarin ingegaan wordt op de inhoud van de triagewijzer. En tevens op het vaardig worden van het voeren van een triagegesprek. Deze training is speciaal ontworpen voor de Nederlandse Triagewijzer Verloskunde op basis van leerwensen vanuit de diverse ziekenhuizen in combinatie met de ervaring van de trainers.

Er zijn vijf trainingen op dit moment ontwikkeld voor zorgverleners binnen de verloskundige disciplines. Deze trainingen zijn divers van omvang en bedoeld voor diverse doelgroepen. Indien een organisatie wenst te starten met de NTV is het goed om te inventariseren welke leerwensen er zijn onder de toekomstige gebruikers. 

Momenteel vinden er enkel incompany trainingen waarbij rekening wordt gehouden met de geldende maatregelen vanuit de overheid omtrent Covid-19. 

Gebruikersbijeenkomst

Jaarlijks wordt er ook een gebruikersbijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst is op dit moment nog op uitnodiging van de stichting en volgt na of tijdens de implementatie. Indien er interesse is om hieraan deel te nemen, geef dit aan bij de projectleider van het eigen ziekenhuis.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Dit is naar eigen inschatting. Het is aan te bevelen de training te volgen een maand voordat de NTV geïmplementeerd wordt op de afdeling. Dat betekent dat er een projectplan is voor procesmatige implementatie waarbij er ook aandacht is voor de technische applicatie in het EPD en op de eigen afdeling dient de NTV als protocol te worden geaccepteerd.

De training geeft wel een duidelijk verbetering van kennis en vaardigheid in het inschatten van de urgentie van de zorgvragen. Dit kan elke zorgprofessional ondersteunen in de dagelijkse praktijk. Dus dat betekent dat je altijd welkom bent, maar daarna niet direct 100% kan gaan werken met de NTV.

Bij annulering > 21 dagen voor de training worden de kosten 100% geretourneerd. Bij annulering < 21 dagen voorafgaand aan de training wordt 50% gerestitueerd. De training wordt uiterlijk 2 weken voor de datum geannuleerd indien het minimale aantal deelnemers niet is behaald.

De training wordt gegeven door Bernice Engeltjes, MPA & Corlijn van Dijk, MSc. Beide kennen de beroepspraktijk vakinhoudelijk goed en hebben aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de Nederlandse Triagewijzer Verloskunde. Meer informatie.

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Bernice.

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Bernice.  

Neem direct contact op

Wordt je vraag niet beantwoord in onze FAQ?
Mail ons! 

Winkelwagen
small_c_popup.png
Bernice Engeltjes - Triagewijzer Verloskunde

Neem contact op met Bernice Engeltjes